Travel photo created by freepik-free-style-dream-brand

How it all began

About me

Geboren en getogen in Rotterdam anno 1975, waar ik vroeger vaak “postkantoortje” speelde. Het halve postkantoor lag bij mij op mijn kamer. Ik had allerlei folders, formulieren, overschrijfkaarten en hielp daar mijn “virtuele” klanten mee. Ook ben ik wel eens een bibliotheek begonnen. Iedereen die bij ons op bezoek kwam moest een boek lenen. Ik maakte een hele lijst van wie wanneer een boek had geleend en wanneer het terug gebracht moest worden.
Inmiddels woon ik sinds 2003 in de Hoeksche Waard. Hier woon ik met mijn man en twee zoons. Begonnen in de horeca, maar uiteindelijk op kantoor terecht gekomen.

it’s okay to be you

Van datatypiste tot debiteuren en crediteuren beheer. Van contractbeheer tot management ondersteuning. Van reisbureau medewerker tot computer docent. En van algemeen administratieve kracht tot arrangeur in de zorg.

 

Tijdens corona moest ik zoals bijna iedereen thuis werken. Als ik toch thuis moet werken, dan kan ik net zo goed voor mezelf beginnen. Vaak zag ik dan weer ergens het virtual assistant (VA) zijn voorbij komen. Ik heb de opleiding tot virtual assistant gedaan en niet veel later de opleiding tot online business manager (OBM). Vanaf les ÊÊn kreeg ik er zo veel energie van dat ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt om deze stap te zetten.

Ondertussen ben ik ook verder gaat leren. Ik ben in aanraking gekomen met female time management en de vrouwelijke cyclus. Nu leer ik andere vrouwelijke ondernemers hoe ze inzicht in hun cyclus kunnen krijgen en hier hun werkzaamheden op af kunnen stemmen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen hier bewust van te maken, zodat zij relaxt kunnen ondernemen volgens hun cyclus.

Random feitjes

Ik heb 2 zusjes en 1 broer, ik hou van thee, ik ben gek op de zon. Het strand vind ik heerlijk, maar je ziet me niet snel in de zee. Ja op een boot, waar ik er graag een van zou bezitten. De Italiaanse keuken vind ik heerlijk, maar met Hollandse pot maak je me niet heel blij. Spruiten en bieten (of moet ik zeggen kroten als Rotterdammert zijnde) komen mijn mond niet in! Tenen vind ik echt af-schu-we-lijk. En kou trouwens ook. Ik ben positief ingesteld en ga er altijd van uit dat het goed komt. En thee, ik drink alleen maar thee.

Je mag me wakker maken voor….. niks eigenlijk, gewoon lekker laten slapen.

Liefs, Debbie.

“Wat anderen zeggen”

Je bent echt jezelf. In de keuzes die je maakt in je leven, hoe je met mensen omgaat, hoe je in je werk staat enz. Daarin ben je jezelf en sta je ook echt voor wie je bent.

Zelfstandig! Je kunt heel goed voor jezelf zorgen.

Je accepteert mensen zoals ze zijn. En die mensen laat je ook zichzelf zijn, ook al denkt jij er net even anders over.

Ook al woon je al lang niet meer in Rotterdam, de Rotterdamse nuchterheid ben je niet kwijt. Je laat je niet snel iets wijsmaken en draait er zelf ook nergens omheen.

Family and friends

My Business

hello@luminousonline.nl | Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden

Jan van der Heijdenstraat 13

3262 BR Oud-Beijerland

06-58016916

KvK: 82888531