Selecteer een pagina

over mij

Geboren en getogen in Rotterdam anno 1975, waar ik vroeger vaak “postkantoortje” speelde. Het halve postkantoor lag bij mij op mijn kamer. Ik had allerlei folders, formulieren, overschrijfkaarten en hielp daar mijn “virtuele” klanten mee. Ook ben ik wel eens een bibliotheek begonnen. Iedereen die bij ons op bezoek kwam moest een boek lenen. Ik maakte een hele lijst van wie wanneer een boek had geleend en wanneer het terug gebracht moest worden.
Inmiddels woon ik al weer bijna 20 jaar in de Hoeksche Waard. Hier woon ik met mijn man en twee zoons. Begonnen in de horeca, maar uiteindelijk op kantoor terecht gekomen.

Ik heb verschillende soorten werkzaamheden gedaan tijdens mijn loopbaan. Van datatypiste tot debiteuren en crediteuren beheer. Van contractbeheer tot management ondersteuning. Van reisbureau medewerker tot computer docent. En van algemeen administratieve kracht tot arrangeur in de zorg (GZ en GGZ). Hier was ik het eerste aanspreekpunt bij aanmelding voor mensen die zorg nodig hebben. Zolang de cliënt dienstverlening bij ons afnam monitorde ik het proces en was ik eindverantwoordelijk. Ook was ik verantwoordelijk voor de financiële stroom zodat er geen risicoproductie ontstond.

Door de Corona maatregelen moest ook ik vooral thuis werken. Je mist je collega’s, het contact met de cliënten, de verbinding met de begeleiders, maar ook dat went. Toch kwam steeds vaker het gevoel “is dit het nou?”. Als ik toch thuis moet werken, dan kan ik net zo goed voor mezelf beginnen. Vaak zag ik dan weer ergens het VA schap voorbij komen. Dit kon geen toeval meer zijn, dus ben ik begonnen met een oriëntatiecursus. Direct er achteraan heb ik de opleiding tot virtual assistant gedaan.
Vanaf les één kreeg ik er zo veel energie van dat ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt om deze stap te zetten.

Een aantal jaar geleden heb ik tijdens mijn werk een uitgebreide MBTI test gedaan, hieruit kwam dat ik type “ESPT” ben.
Typische ESTP-eigenschappen
probleemoplossend
realistisch
hartelijk
communicatief
onbevreesd
actiegericht
objectief
stressbestendig