Aanbod

Wat kan ik voor je betekenen als OBM?

Een online business manager (OBM) is als de kapitein van jouw schip. Stel je voor dat je een bedrijf runt en constant wordt afgeleid door talloze kleine taken en eindeloze to-do lijsten. Een OBM neemt het roer over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf en je passie volgen.

Wat kan ik als OBM voor jou betekenen? Ik navigeren je door de stormen van projectbeheer, ik stuur je team in de juiste richting en zorg ervoor dat alles soepel verloopt. Denk aan het plannen van lanceringen, het verbeteren van processen en het oplossen van problemen voordat jij ze überhaupt hebt opgemerkt. Met mij als OBM aan boord voelt het alsof je een ervaren stuurman hebt die alles moeiteloos regelt.

Maar een OBM is meer dan alleen een manager; het is je partner in groei. Ze begrijpen je visie en helpen je die te verwezenlijken door structuur en strategie aan te brengen. Of je nu vastloopt in de dagelijkse beslommeringen of behoefte hebt aan een strategisch plan voor de toekomst, ik zorg ervoor dat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook kan genieten van de reis ernaartoe!

Heb jij een schip wat wel wat extra stuurmankracht kan gebruiken? Neem contact met me op via onderstaande knop.

 

Don’t be busy, be productive!

Als je zorgt dat de taken daar liggen waar ze horen, dan kan jij groeien.

Mijn tarief voor OBM diensten zijn € 75,- per uur excl. BTW 

My Business

hello@luminousonline.nl | Privacy Verklaring

Jan van der Heijdenstraat 13

3262 BR Oud-Beijerland

06-58016916

KvK: 82888531